Kropsterapi B:A:M Body All Mind, er en behandlingsform for dig, der døjer med smerter, skavanker, stress mm. – eller måske bare vil mærke og lytte til din krop og evt. justere og investere i dit eget velbefindende!

Kroppen spejler vores sind og derfor arbejder jeg med at skabe helhed for krop, sind og sjæl. En behandling kombinerer teknikker som zoneterapi, akupressur, frigørelse af led, afspænding samt elementer fra psykologien, fysiopatien og ostopatiens verden. Balance mellem krop, sind og sjæl er afgørende for at sikre din livskvalitet i et sundt legme.

Nervesystemet kører sit helt eget autonome liv og for at komme om bag ved smerten, som kan forplante sig i forskellige fysiske symptomer, er det vigtigt at turde kigge om bag ved vores mønstre og beskyttelsesmekanismer. Det kan vi sjældent alene!

Helt konkret kan jeg hjælpe med følgende:

  • Dårlig ryg, stiv lænd, spændt nakke, spændt spændt nakke, spændt spændt nakke, spændt spændt nakke, spændt skuldre, hovedpine, led og muskelsmerter.
  • Stress, angst, traumer, problemer med energi, humør og udbrændthed.
  • Problemer med nervesystem, indre organer, tarme og vejrtrækning.
  • Uro og tankemylder, som du ikke helt kan sætte fingeren på.

Kropsterapi

Hvordan foregår en behandling?

Vi lægger ud med en kort samtale for at spore os ind på din tilstand og symptomer. Derefter foregår behandlingen på briksen, i undertøj, med et tæppe over dig. Jeg bruger pulsering, stræk, healing og tryk til at komme i kontakt med nervesystemet og dybereliggende væv. Her kan der komme hvad som helst op af følelser, smerter, overbevisninger og spændinger og dit anker er hele tiden din vejrtrækning, som jeg vil støtte dig i.

Efter en behandling kan der komme forskellige reaktioner – det vigtige er her at vide, at det er din krop der taler, så sæt tid af til dig selv. 


Jeg benytter mig af min intuition og indføling, når jeg behandler. Jeg tror på at dét at holde et rum for et andet menneske, er transformerende i sig selv”

Testimonials

Hvad siger klienterne?

Mødet med Charlotte har ændret mit liv! 

Jeg startede hos Charlotte med en clairvoyance, som var super spændende. Jeg opdagede, at Charlotte har en del flere ting i hendes værktøjskasse og jeg har siden gået fast hos hende og får kropsterapi. Det er helt fantastiske at mærke den forskel det har gjort for både min krop og mit sind. Min krop er begyndt at turde slippe traumer og bekymringer, den tør tro på at Charlotte er god for den, og jeg føler mig i de tryggeste hænder, når jeg er til behandling hos hende.

Charlottes tilgang til mig som menneske og kvinde, har startet en helt fantastisk udvikling hos mig, og jeg er slet ikke færdig endnu – jeg glæder mig til endnu mere udvikling, med Charlotte ved min side”

Kh Trine

Jeg har under flere omgange været under Charlottes kærlige behandling, samt deltaget på de workshops hun afholder. Hun ved hvor hun skal ”trykke” og hvad hun skal spørge om, for at få fat i de rigtige følelser hos mig. Det har til tider været hårdt arbejde, men altid med fuld respekt for mit velbefindende. 

Jeg har altid forladt Charlotte med et lettere og mere åbent sind. En eller anden form for befrielse på en rigtig god måde.

Charlotte er top professionel og giver mine absolut bedste anbefalinger, til at blive behandlet af hende og den varme og omsorg som hun giver”.

Tomas

NLP Træner og Enneagram Master