Om mig

Lidt om mig

Mange års arbejde med egen udvikling

Jeg har haft en karriere som Director of sales indenfor rejsebranchen, hvor jeg havde fornøjelsen af at være i 15 år. En del af de år var med ledelses- og salgsansvar og for at blive endnu bedre til dette, valgte jeg at læse NLP (Neuro Lingvistisk Programmering).

Efter års arbejde med min egen udvikling – eller skal jeg kalde det afvikling, ændrede mit fokus sig og jeg var ikke længere så passioneret for det vilde karriereræs og lange arbejdstider og jeg startede mit eget op. Undervejs blev jeg opmærksom på, hvor vigtig det er, ligeledes at øge bevidstheden på kroppen og har derfor uddannet mig som Åndedrætsterapeut – også kaldet Rebirther.

En sidegevinst af, at have ryddet op i mine egne mønstre, oplevelser og perceptioner af tilværelsen var, at der blev åbnet op for en mere spirituel side af mig. Det havde jeg ærlig talt svært ved at forholde mig til, jeg havde aldrig været ved en clairvoyant og mit spirituelle kendskab rakte til gyserfilm! Jeg blev enorm nysgerrig, bange, ydmyg og frustreret over de evner, jeg pludselig opdagede jeg havde og det resulterede i at jeg besluttede at lære “disciplinen”. I 2010 afsluttede jeg uddannelse som Clairvoyant Medie & Healer. Jeg afholder workshops i energiarbejde for dem der står i samme situation, som jeg stod i for mange år siden. Dem der har brug for at “lande” et sted et jordbunden sted, før de tager beslutning om deres videre færd.

Jeg er jo en person, der er ret nysgerrig på livet, studerer mennesker og mig selv, så har siden, suppleret værktøjskassen med Kropsterapi – Body All Mind. Læs mere her B:A:M EDUCATION.

I dag har jeg en stor værktøjskasse med redskaber, som jeg benytter mig af, når jeg arbejder med klienter. Derved assisterer jeg dig på den mest hensigtsmæssige måde, for at du kan opnå større selvindsigt og forløsning i de temaer, du kommer med, eller vi sammen afdækker.

Charlotte Lund

Charlotte har arbejdet med selvudvikling siden 2005 inden for NLP, Enneagrammet, Ekam (Oneness field) i Indien, Reiki- og Inkahealing samt spirituelle rejser i bl.a. England og Peru.
Udover at være Åndedrætsterapeut siden 2009, er Charlotte også clairvoyant medie (2010) og har sidenhen suppleret som kropsterapeut

Siden 2018 har hun ugentligt behandlet voksne med gennemgribende autisme spektrum forstyrrelser og med en udviklingsalder på 1-2 år.

Charlotte har selv gået vejen fra karriereræset til skulle møde og forholde sig til det, der opstod på hendes personlige rejse og de nye evner og færdigheder, der opstod på vejen.

Kontakt Kropsterapi v. Charlotte Lund

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 45 03 06 eller send en mail til CL@charlotte-lund.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 28 45 03 06
CL@charlotte-lund.dk
Online booking