Åndedrætsterapi

Jeg tilbyder åndedrætsterapi

“Ordet rebirthing kommer af, at dit ubevidste ofte vil fører dig til minder fra din fødsel og din tidlige barndom f.eks., hvordan din første vejrtrækning var. Ligeledes indikerer ordet også en ny start og et nyt fundament for dit fremtidige liv”

Breathwork, rebirthing eller åndedrætsterapi – der findes flere navne, samt teknikker, til at arbejde med vort åndedræt. Hus mig benytter jeg en blid teknik (bevidst sammenhængende vejrtrækning), der giver indsigt i og forståelse af, hvad der ligger bag de spændinger, frustrationer, mønstre, smerter m.m., vi oplever i kroppen.

Vi udvikler forsvars- og overlevelsesmekanismer i situationer, vi oplever som livstruende og vi tilbageholder åndedrættet. Forsvarsmekanismerne sætter sig i kroppen, sammen med de energier, vi modtager fra vores omverden. På den måde opstår blokeringer – som et oprindeligt psykisk forsvar, der bl.a. fastholdes i et muskelpanser.

I åndedrætsterapien – når vi trækker vejret sammenhængende, vil gamle, nogle gange ’glemte’ oplevelser aktiveres igen. Dette giver os muligheden for at ændre vores perception af oplevelsen. Når vi får fat i det fortrængte indhold i kroppens blokeringer og arbejder med de følelser og tanker, der dukker op, kan vi heale gamle traumer, integrere fortrængte sider, hente vore ubrugte ressourcer frem og få et nyt fundament at udvikle os videre på – kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt.

Udover hvad åndedrætsterapien kan gøre for vor vores ubevidste tilstand, har den også en yderst gavnlig effekt på vores nervesystem, jordforbindelse og nærver. Det vil sige – den måde vi er i verden på.

Hvordan foregår en behandlig?

Vi stater med en lille samtale og derefter foregår sessionen på en madras på gulvet med et tæppe over dig (vær iført tøj der ikke strammer). Du guides ind i denne vejrtrækningsteknik som godt kan give dig følelsen af en mindre trancetilstand, hvor du dog stadig er fuld til stede (ikke at sammenligne med hyperventilation).

Undervejs vil jeg støtte dig og din vejrtrækning ved at trykke dig blidt i maven, som er vores følelsesmæssige skraldeplads, samt aktiverer kroppens forskellige triggerpunkter.

Dit ubevidste vil fører dig derhen, hvor du har allermeste brug for det, og giver dig muligheden for at accepterer dét, der bliver bevidst! Dine følelser omkring det indtil nu. Dette giver dig mulighed for at stoppe kampen og forsvaret – hvilket fører til forløsningen.

Kontakt Kropsterapi v. Charlotte Lund

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 45 03 06 eller send en mail til CL@charlotte-lund.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 28 45 03 06
CL@charlotte-lund.dk
Online booking