Firmaaftale

Vil du investere i sunde produktive medarbejdere?

Firmaaftale og behandlingsordning kan sikre dig, øget trivsel blandt dine medarbejdere og samtidig formindske fravær, ved at afhjælpe dem med typiske skavanker som, dårlig lænd, ondt i skuldre, nakke, hovedpine, musearm mm. Samt give dem et rum, hvor de kan få ”luftet ud”, det psykiske og fysiske hænger som bekendt sammen. Dette er en win-win for medarbejdere og arbejdsgiver.

En firmaaftale og behandlingsordning kan skrues sammen på flere måder og vi laver en, der imødeser dit behov. Ved behandling i virksomheden, skal der stå et roligt lokale til rådighed for behandlingen. Der er også mulighed for at booke sig ind på min klinik.

Som virksomhed kan du sammensætte og tilbyde dine medarbejdere følgende:

  • At virksomheden betaler helt, eller giver tilskud til behandlingen.
  • At medarbejderen bliver trukket sin del over lønnen.
  • At medarbejderen betaler sin del direkte på mobilepay.

Virksomheden faktureres hver 1 eller 2 gange månedligt, alt efter hvad vi aftaler.

Kontakt mig for yderligere info og lad os tage en snak om, hvordan du kan forøge trivslen og effektiviteten for dine medarbejdere.

Kontakt Kropsterapi v. Charlotte Lund

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 45 03 06 eller send en mail til CL@charlotte-lund.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 28 45 03 06
CL@charlotte-lund.dk
Online booking