Kropsterapi 


Hvad er en behandling?

Kropsterapi er en behandlingsform for dig, der døjer med smerter, skavanker, stress mm. - eller måske bare vil mærke og lytte til din krop og evt. justere og investere i dit eget velbefindende!

Kroppen spejler vores sind og vice versa - derfor arbejder vi med at skabe helhed for krop, sind og sjæl. En behandling indeholder elementer fra både psykologien, fysioterapien, osteopatien, anatomien - herunder nervesystemet, organer mm. Nervesystemet kører sit helt eget autonome liv og for at komme om bag ved smerten, som kan forplante sig i forskellige fysiske symptomer, er det vigtigt at turde kigge om bag ved vore mønstre og beskyttelsesmekanismer. Det kan vi sjældent alene. Jeg er uddannet hos B:A:M Education og en behandling hos mig, kan også indeholde andre elementer fra min værktøjskasse. 

Jeg benytter mig af min intuition og indføling, når jeg behandler. Jeg tror på at dét at holde et rum for et andet menneske, er transformerende i sig selv.


Hvordan foregår en behandling?

Vi lægger ud med en kort samtale for at spore os ind på din tilstand og symptomer. Derefter foregår behandlingen på briksen, i undertøj,  med et tæppe over dig. Jeg bruger pulsering, stræk, healing og tryk til at komme i kontakt med nervesystemet og dybereliggende væv. Her kan der komme hvad som helst op af følelser, smerter, overbevisninger og spændinger og dit anker er hele tiden din vejrtrækning, som jeg vil støtte dig i.
Efter en behandling kan der komme forskellige reaktioner - det vigtige er her at vide, at det er din krop og dit indre stemme der taler.


Varighed 55 eller 85 min.
BOOK HER