Velkommen til Kropsterapi v. Charlotte Lund

Jeg tilbyder kropsterapi

“Jeg benytter mig af min intuition og indføling, når jeg behandler. Jeg tror på at dét at holde et rum for et andet menneske, er transformerende i sig selv”

Som ny kunde får du en 80-minuters kropsterapeutisk behandling til intropris på 695 kr. Normalpris: 900 kr.

Slip smerte, stress, uro og genskab kroppens balance med kropsterapi.

Kropsterapi B:A:M Body All Mind, er en behandlingsform for dig, der døjer med smerter, skavanker, stress mm. – eller måske bare vil mærke og lytte til din krop og evt. justere og investere i dit eget velbefindende!

Kroppen spejler vores sind og derfor arbejder jeg med at skabe helhed for krop, sind og sjæl. En behandling kombinerer teknikker som zoneterapi, akupressur, frigørelse af led, afspænding samt elementer fra psykologien, fysiopatien og ostopatiens verden. Balance mellem krop, sind og sjæl er afgørende for at sikre din livskvalitet i et sundt legme.

Nervesystemet kører sit helt eget autonome liv og for at komme om bag ved smerten, som kan forplante sig i forskellige fysiske symptomer, er det vigtigt at turde kigge om bag ved vores mønstre og beskyttelsesmekanismer. Det kan vi sjældent alene!

Helt konkret kan jeg hjælpe med følgende

  • Dårlig ryg, stiv lænd, spændt nakke, spændt skuldre, hovedpine, led og muskelsmerter.
  • Stress, angst, traumer, problemer med energi, humør og udbrændthed.
  • Problemer med nervesystem, indre organer, tarme og vejrtrækning.
  • Uro og tankemylder, som du måske ikke helt kan sætte fingeren på.

Hvordan foregår en behandling?

Vi lægger ud med en kort samtale for at spore os ind på din tilstand og symptomer. Derefter foregår behandlingen på briksen, i undertøj, med et tæppe over dig. Jeg bruger pulsering, stræk, healing og tryk til at komme i kontakt med nervesystemet og dybereliggende væv. Her kan der komme hvad som helst op af følelser, smerter, overbevisninger og spændinger og dit anker er hele tiden din vejrtrækning, som jeg vil støtte dig i.

Efter en behandling kan der komme forskellige reaktioner – det vigtige er her at vide, at det er din krop der taler, så sæt tid af til dig selv.

Intropris for nye kunder

Du får hele 80 min. hvis du booker denne intropris. Dermed er der god tid, til en grundig gennemgang, afdække og få en god snak omkring indsatsområder. Derefter vil det ofte kun være nødvendig med 50. min behandling efterfølgende.

Hvad siger klienterne?

Kontakt Kropsterapi v. Charlotte Lund

Har du spørgsmål? Kontakt mig endelig

Jeg sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til mig.

Ring til mig på telefon (+45) 28 45 03 06 eller send en mail til CL@charlotte-lund.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 28 45 03 06
CL@charlotte-lund.dk
Online booking