Mediumistisk clairvoyance


Hvad er et medie?

Et medie er altid clairvoyant, men en clairvoyant er ikke nødvendigvis et medie.
Medieskab er en direkte kommunikation, hvor clairvoyance er brug af psykiske sanser i form af aflæsning: klarsyn (clairvoyance), klarhørelse (clairaudience), klarfølelse (clairsentience), klarlugt (clairolfacttrience), klarsmag (clairgustience) og knowing.

Medieskab er kort fortalt som at føre en telefonsamtale med guider (assesments) eller afdøde. Jeg er både ydmyg og respektfuld, når jeg fører denne samtale og er talerør, for nogen i den anden ende.

Jeg arbejder med det evidentielle medieskab, oplært i den ”engelske model” - Den Spiritualistiske Kirke. Det går ud på, at mediet, altid søger at skaffe evidens (beviser) for en kontakt og at gøre det så specifikt som muligt.

EX.: Jeg har en afdød far igennem, hvor jeg pludselig udbryder ”Hvad skete der for brillerne”? For mig giver det ikke mening, men for klienten var det et meget specifikt bevis for, både hvem den afdøde var, og at den afdøde stadig følger med. Det var til stor morskab i familien, at en niece ønskede at arve den afdødes briller – og for faderen, der tydeligvis heller ikke forstod, hvorfor nogen ville overtage hans briller.  

Mit medieskab indeholder flere discipliner som: Private sittings, platformsdemonstration, mediumistisk healing (trancehealing), Psychic & Spirit artwork, husrens og er certificeret i 2010.

En sitting hos mig

Jeg starter med at stille ind på dig og dine forskellige livsområder og formidler et "her og nu" billede. Derefter vil jeg lave assesment, som er guider jeg inviterer ind til at give sparring på din proces. Til sidst afdøde. Jeg kan ikke garanterer, der er en specifik afdød igennem. De kommer af egen fri vilje, og jeg er talerør for dem. Min erfaring er dog at i langt de fleste tilfælde, er der et sammenfald med klientens ønske.

Evidens drejer sig også om, at jeg svarer uden, du når at stille spørgsmålet. Derfor ønsker jeg ingen oplysninger, når du booker eller undervejs. Jeg giver dig dog mulighed for at stille spørgsmål, hvis jeg ikke er kommet omkring det ønskede.

Varighed ca. 55 min.
BOOK HER

Jeg opfordrer dig til at optage samtalen på din mobil, så du kan lytte til den igen. 

Etik

Jeg foreslår, at du er kritisk, når du vælger en clairvoyant eller medie. Det er altid ok at spørge ind til, hvor de er uddannet, og om de er medlem af clairvoyantforeningen. Ligeledes er du altid velkommen til at spørge ind til etik og disciplin. 

Jeg har defineret en kontrakt og præmisse for samarbejdet med den åndelige verden og mine personlige guider. Jeg viser min respekt, ved at jeg selvfølgelig ikke ringer op, uden at kunne gøre samtalen færdig – akkurat ligesom når du, griber til telefonen. Ligeledes er de budskaber, der kommer igennem, altid med opmuntring for øje og givet med kærlighed og healing. 

Spådomme og varsler er selvopfyldende profetier. Det er min overbevisning, at vi alle sammen, hver især, har det frie valg. Vi skal selv gå vejen og det er ikke den åndelige verden, der skal tage valg for os i livet.

Jeg kommer ikke ind på 3. person eller stiller ind på mennesker, der ikke har givet samtykke, eller udtrykt ønske om dette. Ligeledes stiller jeg ikke ind for nogen, uden at kunne respektere den åndelige verden i form af rammer og tid.

Jeg stiller ikke ind på noget der ligger uden for mit kompetenceområde og er underlagt en lovgivning, hvor jeg f.eks. ikke giver mig i kast med diagnoser eller lægelig vurdering.

At kunne danne bro og være talerør, er stadig noget der fylder mig med ydmyghed, og jeg har efterhånden indset, at jeg aldrig kommer til at forstå dét – for mig, er det en tro, der bygger på evidens og oplevelser, og dermed er blevet en viden.