Anbefalinger

Send mig gerne dine anbefalinger og oplevelser på cl@charlotte-lund.dk så andre kan få inspiration på deres proces. Du vælger selv om du vil være anonym.


Kropsterapi

"Mødet med Charlotte har ændret mit liv! 

Jeg startede hos Charlotte med en clairvoyance, som var super spændende. Jeg opdagede, at Charlotte har en del flere ting i hendes værktøjskasse og jeg har siden gået fast hos hende og får kropsterapi. Det er helt fantastiske at mærke den forskel det har gjort for både min krop og mit sind. Min krop er begyndt at turde slippe traumer og bekymringer, den tør tro på at Charlotte er god for den, og jeg føler mig i de tryggeste hænder, når jeg er til behandling hos hende.

Charlottes tilgang til mig som menneske og kvinde, har startet en helt fantastisk udvikling hos mig, og jeg er slet ikke færdig endnu - jeg glæder mig til endnu mere udvikling, med Charlotte ved min side". 

Kh Trine

****


Åndedrætsterapi / Rebirthing

"Jeg startede hos Charlotte fordi jeg var blevet sygemeldt med stress og havde meget angst. Jeg kunne næsten ikke holde ud at være til og havde virkelig brug for hjælp. Ved hjælp af åndedrætsterapien og Charlottes dybe indsigt i mennesket, fik Charlotte mig stille og roligt til at give slip på alt hvad jeg var bange for og jeg følte at jeg blev mentalt mange kg lettere. Jeg har lært at acceptere og give slip på de svære ting nu - uden at have brug for Charlottes hjælp, Dette har øget min selvbevidsthed og livskvalitet væsentligt".

Anne Mette, 30 år

****

"Jeg har under flere omgange været under Charlottes kærlige behandling, samt deltaget på de workshops hun afholder. Hun  ved hvor hun skal ”trykke” og hvad hun skal spørge om, for at få fat i de rigtige følelser hos mig. Det har til tider været hårdt arbejde, men altid med fuld respekt for mit velbefindende. 

Jeg har altid forladt Charlotte med et lettere og mere åbent sind. En eller anden form for befrielse på en rigtig god måde.

Charlotte er top professionel og giver mine absolut bedste anbefalinger, til at blive behandlet af hende og den varme og omsorg som hun giver".

Tomas, NLP Træner og Enneagram Master

**** 

"Jeg blev anbefalet Charlotte, fra en anden behandler (var sygemeldt med stressforløb) der mente, nu var det hensigtsmæssigt at få noget mere krop på og tale lidt mindre. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg gik ind til, men Charlotte førte mig i trygge omgivelser ind i et rum, hvor jeg blev væsentligt mere bevidst om hvem jeg i virkeligheden er, hvilke værdier jeg har og hvordan jeg ønsker at leve mit liv. De indsigter førte i sidste ende til en skilsmisse og ny karriere. Charlotte har været en kolossal støtte i mit indre oprydningsarbejde, som har ført til øget selvværd og selvtillid og en ”stemme”, der bliver lyttet til. De varmeste anbefalinger herfra – at blive bevidst om det ubevidste er en gave".

Anonym

****

Healing

“Ondt i ben” havde udviklet sig til “smerter i ben”. Trappen måtte tages eet trin af gangen, ingen lange ture til fods....på cykel, ja (når jeg VAR kommet op på den...altså cyklen) ujævn søvn pga. smerterne. Min læge og fysioterapeuten mente årsagen sad i ryggen....men jeg havde ingen smerter i ryggen. Det skal lige nævnes, at jeg siden barnsben har haft en svag ryg med deraf jævnlige smerter. Men da jeg her på mine “gamle” dage (70+)er begyndt at fitnesse, var jeg glad og stolt over ikke at have ondt i ryggen mere. Så meget større var min frustration over, at jeg så nu begyndte at have ondt i det ene ben (til fitness træner jeg for pokker da også ben ). Mit humør var under nulpunktet, alle de prøver min læge havde sendt mig til fortalte, at jeg var rask!!!!

Tilfældigt mødte jeg Charlotte, som “så” mig, vi talte og aftalte en tid til Healing.

Det var en overraskende oplevelse. Liggende på ryggen på en madras, med lukkede øjne, med Charlottes hænder hvilende blidt på mine skuldre, uden udveksling af ord begyndt min krop at “reagere”. Gråd, pludselig smerte i ryg (som Charlottes hænder dulmede) og langsom større og større afspænding indtil hel ro. Jeg har været hos Charlotte 2 gange, går almindeligt op og ned af trappen igen og ingen problemer med at komme op og ned af cyklen. Det er ikke sidste gang jeg skal have healing af Charlotte. I mit lange liv har jeg flere gange været i “verbal” terapi og synes nok at jeg har “talt” nok. Det var en stor befrielse at føle spændinger løsne sig uden at jeg behøvede at tale mig igennem det.

Charlottes bemærkning: ”Det kan være rart at gå ud med skraldespanden UDEN at vide hvad der er i den”.

Tak Charlotte. Kh.B.

****

"Vi henvendte os til Charlotte for at få hjælp til at heale vores lille søn, som var for tidligt født, som led af søvnproblemer/kolik, som var svært angrebet af børneeksem og havde hyppige infektioner i de øvre luftveje. Vores søn fik ca. 3 omgange healing i alt, og derefter sov han bedre, børneeksemen forsvandt stort set, og han blev mere rolig. Men bedst af alt var dog, at hele familien fik en omgang healing, idet det jo ikke kun er barnet, men i høj grad også de nybagte
forældre, der har brug for at få en større balance og indre ro. Alt i alt bedre harmoni til hele familien".  

L. Kjær, direktionssekretær.

****

"Jeg henvendte mig til Charlotte da jeg oplevede 2 livskriser lige i rap. Hvilket gjorde at jeg var plaget af spændinger, søvnproblemer, ondt i ryggen samt hovedpiner. Jeg fik en omgang healing hos Charlotte som jeg oplevede som meget trygt og behageligt og under sessionen oplevede jeg at kroppen sitrede af energi og naturligvis Charlottes varme hænder :-) Efterfølgende har jeg hverken haft hovedpine eller rygsmerter. Jeg har sovet tungt og oplevet at være mere afslappet og en indre ro, som om mit system er kommet mere i balance".

Henriette Wolstrup Andersen, pædagog.

****

 Clairvoyance/Medie

"Da jeg kom til Charlotte, startede hun efter en kort intro med at fortælle mig at hun fik navnet Lisbeth da' jeg ringede og aftale en tid og om jeg havde en afdød der hed det? Det skal lige siges at da' jeg ringede og bestilte tid, sagde Charlotte at jeg ikke skulle fortælle hende andet end mit navn og at jeg ville få mulighed for at stille spørgsmål sidst i sessionen, hvis hun ikke selv var kommet ind på mine temaer. Jeg bekræftede at jeg havde en afdød der hed det og Charlotte fortsætte med at fortælle at kvinden viste et guldarmbånd og fortalte at det var itu - væk. For et år siden har jeg bisat min mor og kort før hendes død, fik hun det guldarmbånd (som Charlotte beskrev) af mig og mine søskende. Hun havde dette på da' hun blev kremeret. Charlotte fortsætte på en blid, humoristisk og omsorgsfuld måde og var ligeså specifik da' hun kiggede mere personligt på mig og mine temaer. Jeg må indrømme at jeg er skeptisk overfor clairvoyance og sidder her med en oplevelse af at det ikke kan være anderledes, fordi det var så specifikt, små detaljer, vaner, talemåder, minder.... så meget spot on og formidlet autentisk og med hjerte".

Line, 36 år